Om Samadhi Travel

Samadhi Travel er en unik og eksklusiv turarrangør som tilbyr en perlerekke av håndplukkede opplevelser for kropp og sjel.

Samadhi er Østens betegnelse på følelsen av fullkommenhet – den mentale tilstanden du oppnår gjennom meditasjon, der sinnet står stille og du opplever balanse, glede og helhet.

Gjennom nøye utvalgte opplevelser ønsker vi å vise deg vårt Samadhi. Derfor tar vi deg med til Sri Lanka og Bali, Samadhis egne paradis-på-jord, hvor du kan nyte yoga, meditasjon og velvære i eventyrlige omgivelser.

Vi samarbeider kun med dyktige og erfarne yogainstruktører. Vi har også tett samarbeid med kjente forfattere og surfere, og tilbyr unike skrive- og surfekurs – selvfølgelig alltid i kombinasjon med fantastisk yoga og meditasjon.

Gry Anine Strøm

Creator and Managing Director

Utdannet yoga lærer

  • Lang fartstid i reiselivsbransjen
  • Har reist verden rundt både som reiseleder og turist
  • Elsker: sunrise yoga på stranden
  • Kan ikke leve uten: familien, yoga og kaffe
  • Brenner for: å vise deg magiske steder og gi deg ditt livs største reiseopplevelse
If you don’t design your own life plan, chances are you’ll fall into someone else’s plan. And guess what they have planned for you?
Not much. – Jim Rohn

Gro Unni Kåsin Flemmen

Salg og Markedsføring Norge

Har jobbet i reiselivsbransjen i 18 år og er fasinert av at ingen dag i denne bransjen er lik. Opplevelser kombinert med helse/yoga er for henne den beste reisekombinasjonen. Gro Unni er en positiv, utadvent og sosial person som liker å motivere folk ut av sofaen og ut på reise.
Elsker å starte dagen med en løpetur.

You only live once, but if you do it right, once is enough

Mariann Aaland

Skrivelærer

Mariann har studert ved Forfatterstudiet i Bø og i Tromsø. Hennes debutroman ”Det var stille, det snødde” (Gyldendal) fikk strålende kritikker, blant annet terningkast 6 i VG. Mariann har mer enn 12 års erfaring som journalist, redaksjonssjef og redaktør i magasinbransjen. Hun jobber nå som forfatter, frilansjournalist og tekstkonsulent, og som skrivelærer ved forfatterlinja på Buskerud Folkehøgskole.

Mariann holder morsomme og ufarlige skrivekurs, og er opptatt av å skape trygghet rundt skrivingen. Gjennom nøye utvalgte skriveoppgaver blir du bedre kjent med dine styrker og utfordringer som skribent.

Don’t tell me the moon is shining; show me the glint of light on broken glass.
– Anton Chekhov

Tone Oraini Selfors

Surfeinstruktør og Bali-ekspert

Tone er surfer og bosatt på Bali. Glade mennesker er det beste hun vet! Tone elsker å trene og være i naturen. Hun er også lidenskapelig opptatt av mat, og har utgitt bakebøkene ”Kakefest” og ”Tone Orainis fristelser”. Hun jobber også som ambassadør for Global Orphanage Foundation, en norsk veldedig organisasjon som hjelper barn utsatt for trafficking i Indonesia.

Tone kjenner Bali ut og inn og sørger for de helt unike reiseopplevelsene!

If you never try, you´ll never know

Til sammen har vi mer enn 40 års erfaring i reiselivsbransjen! Samadhi-Opplevelser er en turoperatør med base på Sri Lanka. Vi arbeider kun med autoriserte guider og underleverandører og kjenner markedet ut og inn. Sammen jobber vi hardt med det aller beste vi vet, å lage fantastiske, unike reiseopplevelser for alle våre gjester.

Kontakt Samadhi Travel

Har du spørsmål eller lurer på noe kan du sende oss en e-post.

Begynn å skrive og trykk enter for å søke