Bli med til paradis! Camilla Pihl har samlet opplevelsene fra drømmereisen til Dubai og Maldivene i et vakkert reisebrev. Vi er ydmyke og utrolig takknemlige for rosen. Skal vi hjelpe deg med å skreddersy din drømmereise også?

Utdrag fra Camilla’s blogg:

“Om jeg lukker øynene kan jeg fortsatt føle sanden mellom tærne. Fra endeløse sanddyner i Dubais ørken til hvite sandstrender på en bitteliten øy i Maldivene. Turen jeg nylig kom hjem fra er uten tvil den beste ferien jeg noensinne har hatt. Unike opplevelser utenom det vanlige med fokus på ro og helse. Akkurat hva jeg ønsker meg av en ferie. Jeg er så glad for at jeg ble kjent med Gry fra Samadhi Opplevelser som la opp denne turen til meg og min kjære (Du kan også oppleve deler av, eller hele denne fantastiske drømmereisen. Samadhi har opplegg i alle prisklasser.) Jeg sitter igjen med så mange minner som vil følge meg resten av livet. Å reise er for meg påfyll i sjelen, og jeg føler jeg kommer hjem som et bedre og klokere menneske hver eneste gang.”

Les mere og se flere vakre billeder fra turen på Camilla’s blogg her: Camilla Pihl på drømmereise med Samadhi-Travel

To sjeler – én business

Gvarv-damer kombinerer skriving og yoga – Samadhi i TA

Vår første yoga og meditasjons-opplevelse på Maldivene i oktober ble en uforglemmelig opplevelse! Charlotte Thorstvedt og TV2 var med, kanskje så du innslaget med henne på Go’Kveld Norge?

Samadhi i Hjemmet

Samadhi i TA

Samadhi i Shape-Up

Samadhi i Tara

Samadhi i Henne Oktober 2013

Samadhi i Kamille Januar 2013

Kontakt Samadhi Travel

Har du spørsmål eller lurer på noe kan du sende oss en e-post.

Begynn å skrive og trykk enter for å søke