samadhi-travel-surf-and-turf-med-tone-oraini-slide-1
samadhi-travel-surf-and-turf-med-tone-oraini-slide-2
samadhi-travel-surf-and-turf-med-tone-oraini-slide-3

Bali surf and turf med Tone Oraini

Yoga- og surferetreat 12. mars 2016

Gjennom 8 dager får vi oppleve Tone Oraini sitt Bali. Hun introduserer oss for sine favorittsteder, lærer oss å surfe og å lage lekre lokale retter – alt i Tones behagelige Bali-tempo. Hver dag skal vi meditere, jakte på de rette bølgene, lære triks på surfebrettet og henge ut med de lokale og lære om deres kultur. Og selvfølgelig blir det en “late-night-out” på trendstedene langs Kuta-beach.

Dette er ingen tradisjonell charterferie til Bali. Dette er en sporty reiseopplevelse som vi lover du ikke finner maken til!

Vi bor i vår egen fantastiske villa, i utkanten av supertrendy Seminyak. Stedet er en nøye utvalgt og skjult liten perle som ligger i akkurat passe avstand fra de hektiske turistområdene langs Kuta og Seminyak. Villaen er romslig, med et innbydende basseng og god plass til å gjøre sunrise yoga utendørs. I denne lekre villaen spiser vi sammen og lærer å lage sunne, lokale retter i det store, åpne kjøkkenet. Den vakre hagen er det perfekte stedet for yoga og meditasjon, som en avveksling til den nydelige stranden.

Det blir mulighet for velgjørende yoga- og meditasjonsøkter daglig. Yogainstruktøren på denne reisen er lokale Luh, som ikke bare skal guide oss gjennom unike yogaøkter, men også ta oss med til fantastiske templer og på besøk til gamle yogaguruer. Og selvfølgelig skal vi også oppleve yoga-mekkaet Ubud, som de fleste kjenner fra boken og filmen “Eat, pray, love”.

Om yogainstruktøren:
Balinesiske Luh Manis har bodd i ulike deler av verden, blant annet Norge. Nå er hun hjemme igjen på gudenes øy og lever av å være yogalærer. Hun er en spirituell person som har blitt overbevist av den øverste presten på øya om at hun har evner til å hele seg selv og andre igjennom yoga og meditasjon. Luh praktiserer Chakra, Hatha og Prana Yoga, samt sin egen sunrise-meditasjon. Hun utfører også en helt spesiell healing-meditasjon og en cleansing ceremony som vi skal få gleden av å oppleve.

Om surfeinstruktøren:
Tone Oraini Selfors er surfer og bosatt på Bali. Glade mennesker er det beste hun vet! Hun har sitt eget surfebikinimerke, Beach Tone – som du selvfølgelig kan få kjøpt på turen. Tone elsker å trene og være i naturen. Hun er også lidenskapelig opptatt av mat, og har utgitt bakebøkene ”Kakefest” og ”Tone Orainis fristelser”. Hun jobber også som ambassadør for Global Orphanage Foundation, en norsk veldedig organisasjon som hjelper barn utsatt for trafficking i Indonesia.

Surf and turf med Tone Oraini inkluderer:

  • 8 netter i delt dobbeltrom i 5-stjerners villa
  • Surfing/surfekurs inkl. brett og instruktører (Tone og hennes lokale surfeteam)
  • Yoga/meditasjon
  • Frokost og middag
  • Utflukt til Ubud
  • All transport på Bali
  • Reiseledere: Tone Oraini og Gry fra Samadhi

Pris: NOK 12.870,-

Venninner/venner eller par som reiser sammen får selvfølgelig tildelt et privat rom i villaen!

Selve programmet dag for dag vil endre seg i forhold til vær, vind og bølger, og blir derfor presentert på stedet.
Det blir yoga og surfing 6 dager. Én dag i Ubud. Det vil også bli satt av en dag hvor dere får mulighet til å bestille bil og dra på utflukt på egenhånd, shoppe eller bare nyte sol og strandliv.

Flybilletter kan bestilles via vår samarbeidspartner World Travel. Det blir satt opp et tilbud felles for gruppen på datoer som passer i forhold til retreaten, men det er også mulig å bestille på andre datoer om man ønsker å forlenge Bali-oppholdet.
Husk å skrive hvilke datoer du ønsker å bestille fly når du booker reisen.

Fakta om Bali og viktig informasjon om reisen
Språk
Bahasa indonesia er det offisielle språket. På Bali snakkes det også balinesisk. I feriebyene er det mange som behersker engelsk.
Beregnet transporttid fra Oslo:
Ca. 20 timer.

Valuta
Indonesiske Rupier (IDR). 100 NOK = 180 440 IDR (september 2014)

Elektrisitet
220 V / 230 V, 50 Hz. Adapter kreves.

Mat og drikke
En treretters middag koster ca. 100 kroner, lokalt øl ca. 20 kroner.
Transport fra flyplassen til villaen:
Ca. 30 minutter. Samadhis reiseleder møter dere på flyplassen.

Uteliv
Kuta og Seminyak tilbyr et rikt fornøyelsestilbud med en rekke barer og diskotek, shopping og kafeer.

Offentlig kommunikasjon
Det finnes et rikt tilbud av taxier, som er et billig transportmiddel. Vi anbefaler at du benytter Bluebird Taxi.

Aktiviteter
Dykking, snorkling, surfing og seiling. Golf er også en populær aktivitet på Bali, som har tre 18-hulls og én 9-hulls golfbane.

Betalingsmåter
Kredittkort aksepteres i stor utstrekning. Minibanker finnes overalt. Vanskelig å veksle skandinavisk valuta på Bali, så om du ønsker å ha med kontanter skal det være USD.

Viktig informasjon
For de fleste land utenfor Schengen må passet være gyldig 6 måneder etter hjemkomst. Reisende med andre pass enn ordinære norske pass må selv undersøke om de trenger visum for innreise. Reisende som ikke er norske statsborgere, som har norsk fremmedpass samt norske statsborgere som er født under en annen nasjonalitet, må selv undersøke om de behøver visum og sørge for å ha gyldig innreisetillatelse til ferielandet.

Norske borgere får utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet.
Visumgebyret er USD 35 for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD, men kan også betales med kort,

Alle må også betale avreiseskatt på 150.000 indonesiske rupier (IDR), ca. 100,- NOK kontant ved avreise’.

Ambassade, telefon 22 12 51 30

Nyttig informasjon
Den 31. mars 2014 faller det balinesiske nyåret. Ettersom dette er en dag for stillhet og ettertanke, er flyplassen stengt og utendørsaktiviteter kun tillatt inne på hotellområdet.

Klima
Tropisk klima som varierer avhengig av hvor nær ekvator man befinner seg. Det er varmt året rundt med dagstemperaturer på ca. 30 grader og nattemperaturer på ca. 20-25 grader. Monsunvindene bringer med seg kraftig regn, og regnperioden på Bali starter rundt desember og varer til mars. I denne perioden er luftfuktigheten høy, 70–85 %, og det faller mer enn 200 mm regn hver måned. Regnet faller i intensive skurer, etterfulgt av solskinn. I høysesongen, april–oktober, er fuktigheten lavere (ca. 60 %) med betydelig mer spredte skurer. I juni–august er det ofte en svalende havbris. Fjellområdene i innlandet på Bali er kjøligere enn kystområdene, spesielt på nattetid.

Areal og innbyggertall
Bali har ca. 3,5 millioner innbyggere. Areal: 5 600 km².

Legg inn bestilling for Bali surf and turf med Tone Oraini

Dato for deltakelse (*)

Ditt navn (*)

Adresse (*)

Mobil (*)

E-post (*)

Antall deltakere (*)

Medreisende

Medreisende

Medreisende

Medreisende

Melding

Kontakt Samadhi Travel

Har du spørsmål eller lurer på noe kan du sende oss en e-post.

Begynn å skrive og trykk enter for å søke