Hvorfor vi elsker Sri Lanka?

Endless beaches, timeless ruins, welcoming people, oodles of elephants, rolling surf, cheap prices, fun trains, famous tea and flavourful food and of course a wonderful yoga spirit describe Sri Lanka.

Kåret til verdens beste land å reise i av Lonley Planet 2013!

Grunnen til at Samadhi har valgt Sri Lanka som sitt hovedreisemål er ganske enkel:

Sri Lanka er et fantastisk spennende reisemål med alt man kan ønske seg av vakker natur, et rikt dyreliv, behagelige temperaturer året rundt i et tropisk klima, en unik yoga-spirit, skjønne ayurveda/spa/velvære-opplevelser og massevis med spennende utflukter.

Her har vi vår helt private Samadhi-retreat, et magisk lite sted som ligger vidunderlig plassert med utsikt over rismarker, og kun en liten tuk-tuk-tur fra vakre strender. Her har vi akkurat det vi behøver for å skape fantastiske reiseopplevelser i helt riktig Samadhi-ånd.

Her får du det beste av alt i et prisnivå som passer for alle.

Vi lager både en kombinasjon av yoga, skrivekurs og surfe-retreats samtidig som vi setter sammen private reiser for enkeltpersoner, par, familier og grupper. Alt er mulig!

Vi har dyktige sjåfører som kan ta dere rundt for å oppleve denne fantastiske øya. Vi mener det optimale er en rundreise hvor man besøker høylandet med Kandy og Eliya. Vakre teplantasjer, nasjonalparken Yala, hvalsafari i Merissa. Mulighetene er uendelige…

Vi anbefaler å avslutte med noen rolige dager i sør, hvor dere kan booke et av våre små unike boutique-hoteller eller vår private Samadhi-retreat.

Unawatuna, Talpe og Galle er områdene hvor Samadhi holder til. Her tipser vi selvfølgelig om de bortgjemte og idylliske strendene som bare lokalbefolkningen kjenner til. Og de beste lokale yogastedene, spa/massasje/ayurveda-behandlinger, de hyggeligste restaurantene og shoppingmuligheter. Alle disse små perlene som man ikke så lett finner frem til på egenhånd.

Send oss en mail, så skreddersyr vi din drømmereise.

Ayubowan! Må ditt liv bli langt – og velkommen til Sri Lanka.

Kontakt Samadhi Travel

Har du spørsmål eller lurer på noe kan du sende oss en e-post.

Begynn å skrive og trykk enter for å søke